dilluns, 8 de juny del 2009

DILLUNS 8 DE JUNY COMENÇA EL TREBALL PEL CANVI, ENS HAUREM D'ALÇAR PROMPTE

PENSAMENTS

1

981.354 valencians han votat al Partido Popular.

702.141 valencians han votat al Partido Socialista Obrero Español.

1.646.724 valencians no han anat al seu col·legi electoral.

El PP ha hagut de mostrar les seues cartes, totes. En una situació límit ha mobilitzat tot el seu electorat, quedant relativament prop del seu sostre electoral, tenint en compte que estem tractant d’unes eleccions al Parlament Europeu. Ara ja sabem amb què compta. Ja no tenen vot ocult.

El PSOE no aconsegueix fer-se ni amb un mínim percentatge de l’abstenció. És més, esdevé un dels motors abstencionistes.

Unión, Progreso y Democracia s’ha trobat amb el seu electorat sociològic. O, canviant l’ordre dels factors, una part de l’electorat ha trobat la seua marca idònia.

El BLOC, per fi, té clar el seu objectiu. Ja no calen experiments, ja no cal fer estudis sociològics per trobar l’estereotip del seu votant. Els seus votants han d’eixir d’aquesta massa crítica d’ 1.646.724 persones.

2

La dreta valenciana és subsidiària. Els interesos valencians són els seus en tant que aquests coincideixen amb els de Madrid. Quan no hi ha aquesta coincidència, fàcilment se n’obliden. El votant popular és un votant acrític i estatalista.

3

Ara sí que podem tornar a recordar el Fuster més apòcrif i el seu “el País Valencià serà d’esquerres o no serà”: el País Valencià del Bloc només pot ser d’esquerres, ja que no existeix una dreta nacionalista al nostre país, ni tan sols liberal demòcrata-cristiana. Qui s’ha quedat a casa és tant o més crític que nosaltres amb la situació de la nostra economia, del nostre territori i de la nostra cultura. I soles podrem convéncer-los fent que el nostre discurs els arribe de viva veu. Hi ha més d’un milió i mig de valencians que volen un canvi, però no saben com fer-lo realitat. Ens queden menys de dos anys. Fem realitat el seu desig.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!